Resultater

Ja lidt siden vi har opdateret siden så der er sket den del siden. D.M.i Broager 1. plads til Conny i veteranrækken var alt hvad det kunne blive til denne gang. Ved for Stor bane D.M. gav Sølv til John både individuelt og i Mix, broncen snuppede Jakob så okay resultat da det var de eneste som var oppe i Roslev. Fyns Open på Valdemarslot gav en 3 plads til Teddy i den bedste række. Gelsted`s eget stævne blev domineret af klubbens egne folk. A rk. Lars Rosenquist foran Jakob og John B. rk Teddy foran Andreas og med Bjarne fra Broager på 3 pladsen. C. rk Claudia foran Chr. Linnet O.M.C. og Anette  Frost O.M.C. Ugen efter er tur til Randers Lørdag agv det 1. plads til Jakob i A rk. og 3 plads til Conny i c.rk Søndag Vandt Lars Rosenquist makkerspillet sammen med Karsten fra Randers.

| Svar

Nyeste kommentarer

23.02 | 06:18

ello,

we are manufacturer & exporters of Sportswear, Sports Goods, Street Wear, Fashion Clothing.

We are manufacturing Soccer Uniforms,Tennis Uniforms,Basketball Uniforms,Baseball Uniforms,Americanball Uniforms,school uniform,Tracksuits,Polo Shirts,Sh

01.06 | 11:57

Jeg synes ikke jeg kan se adressen på jeres baner på hjemmesiden. Vi har planer om at kommer 10-14 mand fredag den 8. juni. Er der problemer i det.