2014

Ved D.M. i Nordborg i weekenden d. 28/29 Juni 2014 Vandt klubben følgende titler Lars Rosenquist vandt Herrerækken foran John Hansen i Herresenior var der sølvmedalje til Chr. Maglemose. i Veteran Dame vandt Conny Jakobsen Sølv og i den Holdturnering der finder sted sammen med enkeltmands tog John Hansen, Lars Rosenquist og Chr. Maglemose titlen hjem til Gelsted hvilket indbragte både unionsmedaljer og D.I.F. medaljer der var en D.I.F. medalje mere til Lars Rosenquist som dermed kan smykke sig med hele 4 medaljer Også 4 medaljer til John Hansen som tog sølvet i Mixrækken sammen med Inge- lise Hansen fra Nordals.

Holdturneringen sluttede med 2 x sølv til Gelsted.  1. ste holdet havde en hård dyst med Putterteam fra Odense om guldet men måtte strække gevær i den allersidste runde. De stillede her i weekenden op således lørdag  Alf Jakobsen, Chr. Maglemose, Lars Rosenquist, John Hansen og Jakob Petersen, om søndagen afløste Kåre Thomsen  Maglemose. 2. holdet som bestod af Poul Hansen, Teddy Nielsen,Andreas Toftdal og Kim Nyby kæmpede sig op på en anden plads i 1. ste division og tog også sølv med hjem til Vestfyn. Indhente Putterteam var ikke muligt men en flot weekend.

 

Næste opgave bliver de individuelle mestersakaber som finder sted om 14 dage i Nordborg på Als, hvor klubben stiller med 7 deltagere.

3. afd. for Eliten fandt sted i Broager. Holdet denne gang var John Hansen, Lars Rosenquist så var der sæsondebut til Alf Jakobsen, Jakob Petersen og Kåre Thomsen Holdlederhvervet blev varetaget af Magle. Startede flot med at vinde de 2 første runder gik så lidt døde op af dagen og måtte indkassere nederlag i de 3 sidste runder så stilingen er nu Putterteam foran med 1 point og 3 slag mens O.M.C. indtager 3 die pladsen.

2 afd. for 1 division fandt sted på Lolland i Saxkøbing og resulterede i at holdet indtager 3 die pladsen med 4 point op til 2 pladsen og 5 point til 1 pladsen så alt er stadig åbent inden den afgørende i Odense d. 14 og 15 juni. Holdet denne gang var Teddy Nielsen sæsondebt på holdet til Stefan Østergaard, Kim Nyby og Andreas Toftdal.

2. afd. for Eliten blev spillet på en regnvåd søndag i Roslev det blev kun til 3 omgange, 1 blev vundet og 2 tabt til Putterteam så nu er de 2 hold pointmæssig helt lige med 28 poit Gelsted er 3 slag bagefter # pladsen indtages nu af OMC med 10 point . Deres næste opgave bliver d. 25 maj i Broager. Holdet stillede med de samme 5 som i første afd.

2. holdet startede deres turnering i Randers der blev det til 4 omgange og holdet indtager en 3 die plads efter Randers som på hjemmebane tog maksimum point 28 og Putterteam 2 som fik 22 point og Gelsted 2 fik 21 point. Holdet bestod af Teddy Nielsen, Poul Hansen, Kim Nyby og Andreas Toftdahl. Næste opgave d. 25 maj i Sakskøbing.

 

Så er årets holdturnering igang. Klubbens elitehold startede sæsonen i Gladsaxe her d. 27 april. Holdet bestod af Lars Rosenquist, Chr. Maglemose, John Hansen, Jakob Petersen og Kåre Thomsen . Efter en lidt træg morgenstart kom de igang og indtager den øjeblikkelige førsteplads i Elitedivisionen med 18 point foran Putterteam fra Odense med 17 point trediepladsen indtages af Broager med 7 point. Så der er allerede slået et pænt hul ned til trredipladsen. Næste afd. foregår i Roslev d. 11 maj, samtidig starter 1 divisionsholdet deres sæson i Randers.

| Svar

Nyeste kommentarer

23.02 | 06:18

ello,

we are manufacturer & exporters of Sportswear, Sports Goods, Street Wear, Fashion Clothing.

We are manufacturing Soccer Uniforms,Tennis Uniforms,Basketball Uniforms,Baseball Uniforms,Americanball Uniforms,school uniform,Tracksuits,Polo Shirts,Sh

01.06 | 11:57

Jeg synes ikke jeg kan se adressen på jeres baner på hjemmesiden. Vi har planer om at kommer 10-14 mand fredag den 8. juni. Er der problemer i det.