1. afd.
Velkommen til vores hjemmeside
Så blev årets første afdeling afviklet i Odense. Gelsted kom flot fra start med mange gode resultater så nu må vi se at følge op på den gode start.

Elite Div.
Klubbens 1. hold lagde ud med at tabe første kamp til Ålborg men gjorde så rent bord i de restenrende kampe, det gik bl. a. ud over den arrangerende klubs 2 bedste hold som på deres hjemmebane måtte se sig besejret af Gelsted.
Holdet som består af John Hansen, Lars Rosenquist, Jakob Petersen og så var der debut til Klaus Jensen på 1. holdet i holdturneringen. Holder deler førstepladsen med P.T.O. 1 de har begge 8 point, P.T.O. 2 og de forsvarende mestre fra Ålborg har begge 6 point, Gladsaxe 2 point og sidst uden point ligger Odense Minigolf Club.
1. Div.
Her gjorde klubbens 2. hold rent bord og lagde sig solidt i front fra start med 10 point på 2. pladsen følger Broager med 7 point og Roslev indtager 3, pladsen med 6 point Gelsteds 3. hold kæmpede flot og har på 4. pladsen 5 point 6. pladsen indtages af O.M.C. med 2 point og sidst uden point ligger Nordals Minigolf klub.
2. holdet bestod af Chr. Maglemose, Kim Nyby og Andreas Toftdal
3. holdet bestod af Grethe Knop, Lars Jakobsen og Poul Hansen
2. Div.
I denne division som består af hele 8 hold kom Gelsted`s 4. hold som bestod af Harry Jørgensen,Claudia Schrøder og Teddy Nielsen hæderligt fra start med 6 point nok lidt mindre end forventet men det rækker til en placering midt i divisionen som føres af P.T.O.`s 3 hold med 9 point.
Næste afdeling foregår i Ålborg d. 7 og 8 maj.

Velkommen til vores hjemmeside
Så er 2. og 3. afdelinger afviklet i henholdsvis Ålborg og på beton i Odense.
Efter den flotte start for klubbens hold er kampene i de 2 næste afdelingen ikke faldet ud til klubbens fordel.
Det skal siges at der p.g.a. konfirmationer, sygdom m.m. har været en del omrokeringer på alle holdene om det er den uro det giver skal jeg ikke kunne sige men kan konstatere at 1. holdet er ude af kampen om det danske mesterskab, 2. holdet har sat deres føring i 1. division over styr og har nu 3 point op til Broager på førstepladsen, 3. holdet har derimod hold skansen og har spillet sig udenfor nedrykningsfare i 1. division. 4. holdet holder fast i deres 6 plads hvilket betyder at de også er at finde i 2. division næste år.
Vi har indtil nu brugt 18 forskellige spillere til de 13 pladser så alle reserver på nær 1 har været i kamp, nok ikke optimalt men dejligt at vi har så mange reserver at vi kan stille op fuldtalligt hver gang.
Næste og sidste afdeling finder sted i Broager d. 4 og 5 Juni.
Derefter følger D.M. enkeltmands i Odense på eternit sidst i juni håber at kunne vende tilbage med beretninger om mange medaljer efter dette.

Velkommen til vores hjemmeside
Så blev holdturneringen overstået for 2011.
Klubbens 1. hold sluttede på en 3.plads , sølvet gik til de regerende mestre fra Ålborg og nye Danske Mestre er Putter Team Odense`s 1. hold, nedrykkere blev Odense Minigolf Club.
2.holdet i 1.div. kæmpede en brav kamp og spillede sig frem til en afgørende sidste kamp mod hjemmeholdet fra Broager og lige frem til bane 17 så det ud til at det skulle blive til oprykning, men så glippede det så holdet måtte nøjes med sølvet men et fantatisk flot resultat. Guldet og oprykningen tog Broager sig af og broncen gik til Roslev. 3.holdet sluttede på 4. pladsen så en udmærket sæson for dem også. Nedrykkere blev Odense Minigolf Club`s 2.hold.
4. holdet i 2.div. sluttede på en 6.plads og beholder sin plads i divisionen, de 2 nedrykkere blev Ålborgs 3.hold og Lollands Minigolf Klub. Guldet i divisionen blev suverænt vundet af Ålborgs 2. hold, sølvet gik til Roslev`s 2.hold og broncen til Putter Team Odense`s 3. hold.
Om 3 uger d. 25/26 juni gælder det så de individuelle titler, det foregår i Odense hos Odense Minigolf Club på Møllemarksvej bag bowlinghallen, kig forbi og støt spillernes kamp for medaljer.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.06 | 13:57

Jeg synes ikke jeg kan se adressen på jeres baner på hjemmesiden. Vi har planer om at kommer 10-14 mand fredag den 8. juni. Er der problemer i det.

...
27.08 | 11:12
sponsor har modtaget 1
07.06 | 20:41
Arrangementer 2017 har modtaget 1
08.05 | 18:16
Forside har modtaget 9
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE